تنبیه کودکان در باشگاه های ورزشی ؟!!

تنبیه بدنی و توهین به کودکان را در باشگاهای ورزشی متوقف کنید.

تنبیه بدنی و توهین به کودکان را در باشگاهای ورزشی متوقف کنید.

تنبیه کودکان در باشگاه های ورزشی ؟!!

در دوران بی خبری و جهالت ، تنبیه بدنی دانش آموزان جایز بود و یکی از فاکتورهای پیشرفت بحساب می آمد !!؟‌ اما امروز علمای تعلیم و تربیت پس از تحقیق و تفحص تنبیه بدنی را نه تنها مجاز نمی دانند بلکه آنرا شیوه ای مخرّب فرض می نمایند . امروز روی آوردن به این سبک کهنه و مطرود ، عدم توانائی های مربی و یا معلم را بیشتر آشکار می نماید . و همان طور که قبلاً اعلام شد مجدداً تأکید می نماید باید در ایجاد نشاط در محیط آموزش تلاش شود تا بدین ترتیب فضای آموزش به محیطی دل پذیر تبدیل شود . علیهذا خواهشمند است دستور فرمایند ضمن نظارت دقیق و مستمر ، اسامی این قبیل مربیان را اعلام تا نسبت به ابطال کارت مربی گری آنان اقدام شود.
نامه آقای محمد سبحانی، رئیس هیات ژیمناستیک استان مازندران، به ادارت ورزش شهرستان های مازندران

سئوال:
- آیا تنبیه بدنی و توهین به کودکان و نوجوانان در سایر استان ها مجاز است؟
- مسئولیت وزارت ورزش و جوانان در این امر چیست؟
- چه اقداماتی وزارت ورزش در این مورد انجام داده یا می تواند انجام دهد؟
- آیا مسئولیت وزارت ورزش ، مدافع این امر هستند یا مخالف آن؟
- والدین چه وظیفه ای در این امر دارند و آیا درست است که کودکان خود را برای ورزش به مکانهای ورزشی که هیچ آموزشی از روانشناسی کودکان ندارند ببرند؟

وزارت آموزش و پرورش همواره در باب تنبیهات بدنی حساس بوده و بر ممنوعیت آن از طریق صدور بخشنامه ها تاکید داشته است.در تعارض میان اختیار قانونی تنبیه و ممنوعیت بخشنامه ای آن باید گفت که مرجع وضع قانون قوه مقننه و مرجع صدور بخشنامه قوه مجریه است که با توجه به اصل پنجاه و هفتم قانون اساسی که قائل به تفکیک قوا گردیده و نیز اصل یکصد و هفتاد آن(قضات دادگاه ها مکلفند از اجرای تصویب نامه و آئین نامه های دولتی که مخالف با قوانین و مقررات اسلامی یا خارج از حدود اختیارات قوه مجریه است خودداری کنند و هر کس میتواند ابطال اینگونه مقررات را از دیوان عدالت اداری تقاضا کند.)میتوان گفت که بخشنامه های موصوف در مورد معلمین ورزش قابلیت اجرایی ندارد و سایر معلمین را شامل میشود.از نظر کم و کیف وظایف معلمین ورزش با سایر معلمین نیز قبول چنین تبعیضی کاملا منطقی است.کوچکترین تعلل معلم ورزش در مراقبت از دانش آموزان در زنگ ورزش و به خصوص در ورزشهایی مانند شنا،ژیمناستیک و امثال آنها منجر به حادثه ای ناگوار خواهد شد و این در حالی است که دروس نظری مانند ریاضی ، فیزیک ،ادبیات و... متضمن خطری برای سلامت دانش آموزان نیست تا بتوان معلمین مربوطه را مکلف به مراقبت دانست و در شمول بند 1 ماده 59 ق.م.ا قرار داد.

قانون مجازات اسلامی در ماده59مقرر می دارد:

اقدامات زیر جرم محسوب نمی شود

1.اقدامات والدین و اولیاء قانونی و سرپرستان صغار و محجورین که به منظور تأدیب یا حفاظت آنها انجام شود مشروط به این که اقدامات مذکور در حدود متعارف تأدیب و محافظت باشد.


منبع:  وبلاگ یادداشهای یک معلم تربیت بدنی


ظاهرا طبق قانون مربیان ورزشی حق تنبیه بدنی دارند!!!!!

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی